Contact
VISKONGLAS
Bellstraat 4
1446 TL Purmerend
Nederland

Tel: +31(0)299-432104
Fax: +31(0)299-471829

Email: info@viskonglas.nlOpeningstijdenMaandag t/m Vrijdag 08.00 - 16.30
Zaterdag & Zondag gesloten

Internationaal netwerk

Een goede en betrouwbare (inkoop)partner is natuurlijk van essentieel belang. Door de jaren heen hebben wij bedrijven om ons heen verzameld die niet alleen op prijsniveau bij ons passen, maar nog veel belangrijker als een partij die goede kwaliteit levert en producten die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ook hebben we geprobeerd om aan iedere vraag van onze klanten te kunnen voldoen door elk product dat te bedenken is, geleverd kan worden. Groot, klein, gek, kleine aantallen en grote aantallen. You name it, we take care of it!

Warehousing en voorraadoplossingen

Het kan best eens voorkomen dat u veel glas nodig heeft, maar niet alles tegelijk omdat u daar bijvoorbeeld geen plek voor heeft. Of het kan zo zijn dat u een jaarbehoefte heeft en deze maandelijks af wil roepen en binnen een paar dagen wilt hebben. Geen probleem! Wij zoeken samen naar de optimale condities en ondertussen kunt u gebruik maken van onze faciliteiten in Purmerend. Ook om er voor te zorgen dat uw product veilig wordt vervoerd bent u bij ons aan het juiste adres. Verder sorteren wij naar behoeven uw glas uit en zetten het in de juiste volgorde op bokken.

Levertijden

Het zal u niet verbazen dat bij verschillende levertijden, verschillende prijzen horen. Wij kunnen glas leveren in een range van 1 tot 10 weken. Heeft u dus een spoedklus bent u bij ons aan het goede adres, maar zeker ook indien u een project heeft waarbij u meer tijd heeft. Ook voor relatief kleinere aantallen omdat wij zorgen voor een continue flow! 

Ontwerp en engineering

Uiteraard kunnen wij ook meedenken met u indien u een uitdaging in ontwerp voor bijvoorbeeld een print op het glas heeft. Zo hebben wij voor de Noord-Zuidlijn in Amsterdam in samenwerking met Benthem Crowel Architecten het beeld mogen ontwerpen. Maar ook voor ingewikkelde vraagstukken kunt u bij ons terecht. En kunnen wij het zelf niet oplossen in eigen huis stellen wij u altijd in verbinding met de juiste partij. Ontzorgen is niet voor niets ons motto! 

Logistieke oplossingen

Al dan niet projectmatig kunnen wij u assisteren in elke logistieke uitdaging die u heeft of die een project met zich meebrengt. Wij en onze partners zorgen ervoor dat uw product niet alleen veilig aankomt, maar ook met zorg wordt behandeld en conform uw eisen! 

Certificaten en garantie

De veiligheid van u en uw relaties is ook voor ons een groot goed! Wij werken dan ook alleen samen met partners die dit waarborgen, en zouden ook niet anders willen. Alle producten die onze loods verlaten zijn geproduceerd conform de geldende normen en bijbehorende garantietermijnen. Binnenkort kunt u alles downloaden dat u nodig heeft vanaf onze site, en tot die tijd krijgt u de documenten bij levering.

Glasberekeningen

Afhankelijk van het project kan het nogal eens voor komen dat bijvoorbeeld uw klant vraagt om een onderbouwing voor de gekozen glasdikte. Of een advies hier over. Ook hierin kunnen wij u assisteren. Desgewenst kunt u dan ook een officieel rapport verkrijgen dat u aan uw opdrachtgever kunt overhadigen en als verkoopargument kunt gebruiken. Dus heeft u een vraag; neem contact met ons op!