VISKONglas
‹ home

Isolatieglas

Als Allround glashandel heeft VISKONglas vanzelfsprekend ook isolatieglas in haar gamma van produkten. Isolatieglas wordt zowel geleverd als geplaatst als dat gewenst is. Alle soorten isolatieglas kunnen worden geleverd. U kunt hierbij denken aan de volgende vormen:

 

  • standaard en HR++ isolatieglas
  • brandwerend isolatieglas
  • zonwerend isolatieglas
  • inbraak vertragend isolatieglas
  • letselwerend isolatieglas
  • geluidwerend isolatieglas

VISKONglas kan ook zelf isolatieglas maken. Het procede dat VISKONglas gebruikt voor het maken van isolatieglas heet HOTMELT. Dit procede heeft als voordeel dat de ruiten na produktie vrijwel direkt geplaatst kunnen worden. Speciaal in geval van spoed is dit erg handig. Zo wordt het mogelijk om in overleg inbraakschades in 1 dag op te lossen!! Ook kunnen wij met deze machine speciale ruiten maken. U kunt hierbij denken aan glas in lood panelen die ingebouwd tussen het isolatieglas zijn, isolatieglas met zandstraalwerk of isolatieglas met een schakelbaar paneel ingebouwd. 

neem contact met ons op

Over Viskonglas

VISKONglas BV is een modern en jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen en monteren van hoogwaardige glasprodukten, die veelal in eigen fabriek worden geproduceerd.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 17.30
Zaterdag & Zondag gesloten
Contact
VISKONglas
Bellstraat 4
1446 TL Purmerend
Nederland

Telefoon: +31(0)299-432104
Fax: +31(0)299-471829

Email: info@viskonglas.nl